Premiärinlägg och fin trailrunda

Eftersom jag har vilodag idag, så får jag inviga bloggen med att rapportera om gårdagens fina löppass.

Jag har fördelen att bo i ett område med mycket fin traillöpning. Skogen 5 minuter hemifrån, och både bergslagsleden och mycket fina och välutvecklade mtb-leder direkt utanför dörren i princip.

Jag har för länge sedan tröttnat på att nöta mil efter mil på en asfaltsväg. Det är så mycket roligare att springa på fina stigar i skogen. Ofta brukar jag kombinera delar av Bergslagsleden med någon mountainbike-slinga för att få ihop en rolig runda i skogen.

Igår blev det en 20 km lång mtb-slinga som heter Slantan. Det var ungefär 50/50 mellan skogsväg och fin singeltrack-stig i skogen. Några hårda klättringar och flera roliga snabba nerförslöpningar i skogen. Kom förbi flera jättefina platser i skogen, som gör att man ibland måste stanna till och bara njuta av vad svensk natur har att erbjuda.

Helt klart en runda som jag kommer springa flera gånger.

Kom fram till en fin liten sjö ute i skogen som jag inte ens visste fanns.
Kan en stig bli mer inbjudande att springa fort på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *