Ultra på gång

Oj, vad tiden går fort. Redan nästan 2 veckor sedan jag skrev nåt senast.

Träningen går bra. Hann med ett långpass på 23 km förra helgen. Sprang en av de fina MTB-lederna vi har här utanför Nora. Helt otroligt vad man är bortskämd med fin traillöpning inpå husknuten här. Ett väl utvecklat nät av MTB-leder i olika längd och svårighet, och dessutom går Bergslagsleden förbi ca 2 km hemifrån.

Denna veckan blev det ett antal distanspass under veckan, och så avslutar jag veckan med att springa mellan 10 och 15 km både lördag (Idag) och söndag ( i morgon).

Målet är att öka på den sammanlagda längden över veckan nästa vecka en del.

Jag har även hunnit med att anmäla mig till Bergslagsleden Ultra i början av September. Det blir tävlingsdebuten för ultralopp för min del. 47,5 km på Bergslagsleden. Känns lite lagom skrämmande, men ändå kul.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *