Dagen D minus 5

5 dagar kvar till min ultradebut.

Träningen har flytit på bra och jag har känt mig i form… fram tills förra veckan. Det började med att alla barnen blev riktigt förkylda efter skolstarten. Sånt som hör till föräldralivet. Skolstart är lika med en massa baciller och sånt. I mitten av förra veckan började jag känna mig lite matt och så, men försökte att inta mycket frukt, bär och annat nyttigt. Höll mig på så pass långt avstånd från mina barn som det är möjligt när man är ensamförälder, dvs inte alls…

Träningen senaste veckan blev väl inte riktigt vad jag hade planerat, men slog ändå nytt personligt rekord på 5km, så helt ur form kunde jag ju inte ha blivit.

Igår började min hals att svullna och jag började snora. Fan! Har inte tid med förkylning nu. Nåväl, Jag halsar Kan Jang, dricker Ingefärs-Te och ska göra ett besök på apoteket idag för att köpa halva förkylningshyllan. Nu ska de onda bacillerna bekämpas till varje pris.

Senare idag ska jag även hämta ut nummerlappen och tidtagningsgrejen. Får hoppas att de innehar nån inbyggd kraft som ger min kropp lite extra styrka.

Annars så har jag börjat att maniskt skriva min utrustningslista, så att jag inte glömmer nåt viktigt på söndag.

Enligt Yr.no, så ska det ju inte bli regn i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *